Waarom POVO

Onze bedrijfsstrategie steunt op drie pijlers:
- altijd bereikbaar
- elke klant is belangrijk
- onberispelijke service
- grote flexibiliteit

  

icon-4

Onze Activiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in alle reinigings- en ontstoppingswerk met tevens een ruim gamma aan reinigingsproducten en ontsmettingsmiddelen.

  

Het POVO Team

Een dynamisch team dat dankzij haar doorgedreven kennis en specialisatie op elke vraag een aangepaste oplossing kan bieden.

 

icon-3

Altijd Bereikbaar

Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar (inclusief feestdagen). Door onze verschillende vestigingen zijn wij actief over gans België.

 

Onze Klanten

Wij beschikken over specifieke teams die diensten leveren voor zowel industriële ondernemingen als voor particulieren. 

 

icon2

Ontstoppingswerk van afvoeren
Wij bieden U onze 24/24 Hr. Interventie ontstoppingsdienst, uitgerust met hoogdebiet hogedrukreiniger, verenmachines, ultrasone detectieapparatuur, camera-inspectie, handgereedschap, ...

Ruimen van beerputten en septische putten
Zowel voor bedrijven als particulieren zorgen wij voor een vlugge ruiming van deze specie. We beschikken over het nodige materiaal om op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen werken.

Camera-inspectie
Dit hoog technisch materiaal wordt gebruikt om te kijken waar de problemen zich voordoen in de afvoerleidingen, om te controleren of alles terug in orde is of om de oorzaak op te sporen.

Industriële reiniging
Ontruimen en ontsmetten van verwaarloosde woningen en vervuilde gebouwen
Ontvetten en ontstoffen van gebouwen en installaties, reiniging van wanden, daken, dakgoten, gebinten, werkvloeren, productie- en verwerkingsinstallaties. Opkuis na verbouwings- of nieuwbouwwerken, alle mogelijke toepassingen met hogedrukapparatuur, veeg- of schrobautomaten, stof- of waterzuigers.
Reinigen, ontvetten en ontsmetten van dampkappen, airco- en afzuigsystemen. Reinigen van vloeren en grote schoonmaakoperaties.

Reinigen en opvullen van brandstoftanks
Bij deze dienst staan we in voor het reinigen van de tank, uitzuigen van de restanten en afvoeren van het afvalwater naar een erkend verwerker zoals dit bij wet voorzien wordt. Het reinigen gebeurd van binnenuit de tank en zo zorgen we ervoor dat de volledige tank gereinigd kan worden. Het opvullen van de gereinigde tanks kunnen we op aanvraag ook uitvoeren. Al deze diensten worden uitgevoerd met de nodige attesten zoals de wetgever dit eist.

Reinigen van regenputten / citernes / vijvers
We hebben stevige reputatie opgebouwd omtrent het reinigen van regenputten of andere citernes. De reiniging gebeurd van binnenuit, daarna zuigen we het resterende afval, zodat U optimaal kunt beschikken over deze citernes.

Brandschadereiniging
Reconditioneren van gebouwen en meubels na brand, tijdelijke opslag meubilair. Volledige opkuis voor verdere renovatiewerken. Povo staat klaar om de eerste bereddering ter voorkoming van verdere schade op te lossen en voor het reinigen van volledige inboedels, gebouwen en dit zowel voor kleine keukenbranden als ook voor grote industriële brandschade. Daarnaast beschikken we ook over een opslagruimte voor opslag voor meubilair en inboedels. Mazout- en olieschade oplossen behoort ook tot onze activiteiten.

Ontsmettingen
Bestrijding van knaagdieren, insecten, bacteriën, schimmels en onkruid. Zowel preventief als curatieve behandelingen.

Graffitiverwijdering
Verwijderen van graffiti en andere vervuiling op en in gebouwen, zowel op ondergronden van steen, hout, glas, plastic,...

Onderhoud parkings en bedrijfsterreinen
Verwijderen van zwerfvuil en ledigen van vuilbakjes op de bedrijfsterreinen. Verdelgen van onkruid. Onderhoud van groenzones op parkings en terreinen. Schrobben overdekte parkings en parkeergarages.

Onderhoud groenzones
Verwijderen van zwerfvuil, verdelgen van onkruid, snoei – en maaiwerk. Preventieve en constructieve bestrijding bacteriën, schimmels en onkruiden.